T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

BAKAN SELÇUK TRT HABER CANLI YAYININDA SORULARI YANITLADI

Ekm

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Uygulamalı Derslerde Yüz Yüze Eğitim Başladı.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Uygulamalı Derslerde Yüz Yüze Eğitim Başladı. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Uygulamalı Derslerde Yüz Yüze Eğitim 05.10.2020 tarihinde İstiklal Marşı'nın okunması ve Okul Müdürümüz Mesut DOKUZLAR'ın velilere ve öğrencilere iyi bir eğitim öğretim yılı temennileriyle başladı.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı ve İstanbul Sanayi Odası arasında yapılan Mesleki İşbirliği Protokolü kapsamında Okul Müdürümüz başkanlığında katılımcılar; Hakan ÇOBAN İSO Çalışma Hayatı ve Mesleki Gelişim Şubesi Müdürü, Pagev Yönetim Kurulu üyesi ve 1. Başkan Yardımcısı Ahmet MERİÇ, Pagev Genel Sekreteri Ertan GÜNEŞ, Altan Plastik Genel Müdürü Celal ALTAN ve Titiz Plastik Genel Müdürü Oğuzhan Durmuş'un olduğu toplantımızı gerçekleştirdik. PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili çok önemli kararların alındığı toplantı başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Ock

PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin konferans salonuna (İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği) “İKMİB Konferans Salonu” adı verildi. 30 Aralık 2014 günü gerçekleşen tören ile okulumuzun önemli bağışçıları arasında yer alan İKMİB’in isminin verilmesi törenine; PAGEV Yönetim Kurulu Üyeleri, İKMİB Yönetim Kurulu Üyeleri ile sektörün ileri gelen isimleri de katıldılar.