Etiket Sonuçları: PAGEV

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı Sınıf Listeleri Yayınlandı.

Ağu

PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak başvuru yaptığımız Erasmus+ Projesi kabul edildi.

Ağu

EUPC Başkanı ve Genel Müdürü tarafından okulumuza önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. EUPC Başkanı Benoit HENNAUT ve Genel Müdürü Bernard MERKX okulumuza önemli bir ziyarette bulundular.

Pagev olarak İstanbul Valisi Sayın Davut GÜL'ü ziyaret ettik.

Eğitim çalışmalrı kapsamında inşa edilen iki okulumuzun ardından, katma değerli üretimi arttıma hedefi ile kurmakta olduğumuz PAGEV Plastik Mükemmeliyet Merkezimizle ilgili çalışmaları takip ettik.

Nis

Küçükçekmece Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ''Kişisel Verileri Koruma Günü ve Bilişim Haftası''nedeni ile tüm branş öğretmenleri ve velilerimize yönelik webinar hazırlanmıştır.Webinarı Trakya Üniversitesi Öğr.Üyesi Doç.Dr.Nilgün TOSUN verecektir.

Temel Seviye Siber GÜvenlik ve Sosyal Medya Eğitimleri

07.04.2021     14.00-15.00     Tüm Branş Öğretmenleri Ve Veliler

21.04.2021     14.00-15.00     Tüm Branş Öğretmenleri Ve Veliler

05.05.2021     14.00-15.00     Tüm Branş Öğretmenleri Ve Veliler

25.05.2021     14.00-15.00     Tüm Branş Öğretmenleri Ve Veliler

Mrt

Sektörümüzün duayen isimlerinin çok kıymetli anılarından derlediğimiz, Türk Plastik Sektörünün dünden bugüne gelişimini anlatan serimizin ilk kitabını yayınladık.

"Verba volant, scripta manent." yani "Söz uçar, yazı kalır."... Bir döneme tanıklık etmiş, hepsi birbirinden kıymetli onlarca ismin kapısını tek tek çaldık, nesilden nesle aktarılması gereken yaşanmışlıklarını, deneyimlerini bizlerle paylaşmalarını istedik. Hafızalardan silinirse çok yazık olacak ders niteliğindeki anıları sizler için derleyip bir kitap haline getirdik. Kitabın yanı sıra duayenlerimizin video röportajlarını da seri halinde tüm mecralarımızda yayına alıyoruz.

Yeni içeriklere sayfamızın üstünde yer alan "Projeler" menüsünden ulaşabilirsiniz.

Mrt