PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Atakent Mh. 1. İkitelli Cd. No.42 34303 Küçükçekmece/İSTANBUL
Vizyon
21. yüzyılda eğitim alanındaki gelişmelerin önünde model, mesleki ve teknik eğitimde; çalışanları ve öğrencileri ile çevre tarafından örnek alınacak, ülkemizin saygın ve tercih edilen lider kurumlarından biri olmak.
Misyon
Ülkesini ve milletini seven, ülkesinin kalkınmasında sorumluluk üstlenen, insani değerleri gelişmiş, mesleğinin kalitesine öncülük eden, mesleki bilgiye ulaşan ve kullanan, objektif değerlendirme yeteneğine sahip karar verme becerisi gelişmiş, girişimci, mutlu ve özgür bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal-Karma
Giriş: 08.30 - Çıkış: 16.00
Kalorifer (Doğalgaz)
Ulaşım
Okulumuza ulaşım belediye otobüsü ve dolmuş hatları aracılığıyla sağlanmaktadır. Okulun önünde İETT Otobüs durağı bulunmakla beraber, Halkalı Merkezden geçen toplu taşıma araçları vasıtasıyla da okula ulaşım mümkündür. Okulumuz Halkalı Merkeze yürüyerek 5 dk. uzaklıktadır.
Öğrenci servisi bulunmaktadır.
Okulumuz, Atakent Toplu Konutlar Civarı, Ihlamur AVM yanında bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Küçükçekmece İlçesine bağlı İkitelli Semtinde yer almaktadır. İl Merkezine yaklaşık 15 km, İlçe Merkezine yaklaşık 10 km, Halkalı Merkeze 300 m uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Anadolu Meslek Programı: 240 Anadolu Teknik Programı Plastik Teknolojisi Alanı: 30 Anadolu Teknik Programı Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı: 30
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Anadolu Teknik Programı Plastik Teknolojisi Alanı :221,5368 Anadolu Teknik Programı Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı: 264,5669