19/02/2024 TARİHLİ YENİ DERS PROGRAMI

Şubat Dönemi Sorumluluk Sınav Takvimi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Meslek Dersleri 1. Dönem 2. Yazılı Sınav Takvimi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Sınav Takvimi

04.12.2023 tarihi itibari ile geçerli olan ders programıdır.

Ağu

PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak başvuru yaptığımız Erasmus+ Projesi kabul edildi.

Ağu

İstanbul valisi sayın Davut GÜL tarafından okulumuza önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette İstanbul Valisi Sayın Davut GÜL'e Küçükçekmece İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet TUNÇ, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Levent YAZICI, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat GÖZÜDOK ve beraberindeki heyet katıldı. Ziyarette, İstanbul Valisi Sayın Davut GÜL okulumuzda eğitimi verilen plastik alanında yapılan çalışmaları yerinde görme fırsatı buldu.

Ağu

EUPC Başkanı ve Genel Müdürü tarafından okulumuza önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. EUPC Başkanı Benoit HENNAUT ve Genel Müdürü Bernard MERKX okulumuza önemli bir ziyarette bulundular.

Tem

Pagev olarak İstanbul Valisi Sayın Davut GÜL'ü ziyaret ettik.

Eğitim çalışmalrı kapsamında inşa edilen iki okulumuzun ardından, katma değerli üretimi arttıma hedefi ile kurmakta olduğumuz PAGEV Plastik Mükemmeliyet Merkezimizle ilgili çalışmaları takip ettik.

May

YEŞİL ve DİJİTAL GELECEĞE BAKIŞ

May

PAGEV PLASTİK TEKNOLOJİSİ MTAL, TEKNOFEST HAVACILIK, UZAY VE TEKNOLOJİ FESTİVALİNDE

Nis

Küçükçekmece'deki okul ve kurum müdürleri okulumuz ev sahipliğinde biraraya geldi.

Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici Hareketliliği

Polis Haftası Etkinlikleri

Tem

Okulumuz PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Türkiye'de ETF üyesi olan ilk ve tek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesiyiz.