PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ERASMUS+ Projesi Kabul Edildi.

PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak başvuru yaptığımız Erasmus+ Projesi kabul edildi.

Türkiye Ulusal Ajansı Başkanlığınca, yürütülmekte olan Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Kısa Süreli Öğrenici ve Personel Hareketliliği (KA122-VET) kapsamında 2023 yılı Teklif Çağrısı döneminde sunulan "Plastik Teknolojisi Alanında Yenilikçi Polimer Test Uygulamaları Stajı" başlıklı proje teklifimiz, uygunluk kriterlerini karşılayarak bağımsız dış uzmanlar tarafından içerik değerlendirilmesine tabi tutulmuş ve yeterli asgari puanı sağlaması sonucunda seçim sürecine dahil edilmiş olup, hibe desteği ile kabul edilmiştir.

Ülkemizde 2023 yılı Teklif Çağrısı döneminde kabul gören yetmiş beş proje arasında ,okulumuzun hazırlamış olduğu " Plastik Teknolojisi Alanında Yenilikçi Polimer Test Uygulamarı Stajı " yerini aldı.

Bu ERASMUS+ projesi aynı zamanda okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanıp başvurusu yapılan ilk proje özelliği taşımaktadır. Yeterli kriterleri taşıyan öğrencilerimiz, bu proje ile okulumuzda aldıkları eğitimin stajını Avrupa'da gerçekleştirme fırsatı bulacaklar.

26-08-2023

Yayın: 26.08.2023 - Güncelleme: 26.08.2023 19:35 - Görüntülenme: 290