PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Avrupa Eğitim Vakfı, ETF

Okulumuz PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Türkiye'de ETF üyesi olan ilk ve tek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesiyiz.

Okulumuz PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Türkiye'de ETF üyesi olan ilk ve tek Mesleki ve teknik Anadolu Lisesiyiz. PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; plastik alanında uyguladığı programlar ve istihdama yönelik yaptığı örnek çalışmalardan dolayı ülkemizi örnek olacak şekilde temsil etmekte, okula kayıt olacak öğrencilerimizi misyonumuza uygun olarak seçmekte, mezun öğrencilerimizi ise kendilerine en uygun istihdam şartları ile buluşturmaktadır.

Avrupa Eğitim Vakfı, ETF gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin eğitim, öğretim ve işgücü piyasası sistemleri reformu yoluyla ve AB'nin dış ilişkiler politikası bağlamında insan sermayelerinin potansiyelinden yararlanmalarına yardımcı olan bir Avrupa Birliği ajansıdır. Merkezi İtalya'nın Torino kentinde bulunan ETF, 1994'ten beri faaliyet göstermektedir.

03-07-202203-07-202203-07-2022
03-07-2022